Om foreningen

Beliggenheden er helt i top i det atmosfærefyldte Indre Nørrebro, tæt på søerne og indre by. I nærområdet er der gode caféer, specialbutikker, indkøbsmuligheder og grønne områder. Sankt Hans Torv er inden for gåafstand, ligesom Nørrebro Teater og Empire Bio. Har du lyst til en gå- eller løbetur, så er søerne kun få meter væk. Offentlig transport er inden for kort afstand med både bus, tog og metro ved Nørreport og Forum.

Foreningen
Andelsboligforeningen består af 56 lejligheder i varierende størrelse, hvor de største er 4½-værelses på ca. 130 m2 og de mindste er 2-værelses på ca. 60 m2.

Andelsboligforeningen har en meget sund økonomi med lave og stabile boligafgifter. Desuden har foreningen tre erhvervslejemål mod Blågårdsgade, der pt. er udlejet til café/cocktailbaren Sorte Firkant, Blaa Galleri samt Morph Kunstkollektiv.

Ejendommen
Ejendommen er opført i 1908 og andelsboligforeningen er stiftet i 1985. I 1998 er der gennemført en gennemgribende byfornyelse af ejendommen, hvor der bl.a. blev lavet nye badeværelser i alle lejligheder, nye vinduer, franske altaner, tagrenovering og ventilation med udsug fra alle lejligheder. Ejendommen har i efteråret 2010 fået opsat nye store altaner i 31 af lejlighederne.

I valuarvurderingsrapporten er det anført at ‘Ejendommen fremstår i førsteklasses vedligeholdelsesmæssig stand efter en omfattende byfornyelse i 1998 og er istandsat som en konservator ville have gjort det.‘ Ejendommen har opnået energimærke C.

Mellem for- og baghus er der en aflåst indre gård med cykelparkering og plads til legende børn. Mod Wesselsgade er der en stor grøn gård med springvand og masser luft og grønt. Her er der god plads til både solbadning og grillaftener. I tilknytning til denne gård er der en offentlig legeplads. Denne gård er fælles med de omkringliggende ejendomme.